WORKSHOP HORMOONYOGA

 

Workshop Hormoonyoga

 

Workshop Hormoonyoga

 
"hoe invloed vergroten op je vitaliteit
en je daarin ontmoeten"
 

 
- Wat is het?
Hormoon Yoga is specifiek gericht op het verhelpen van hormonaal gerelateerde problemen en klachten. Een natuurlijke therapie dus, gebaseerd op basis van de oeroude Yoga. Daarom ook wel ‘Hormoon Yoga therapie’ genoemd. Door het toepassen van deze therapie kun je zélf de aanmaak van hormonen reactiveren.
 
De basis van de Hormoon Yoga is een combinatie van Hatha yoga, Energetische Yoga, Kundalini yoga en Tibetaanse vitaliteitstechnieken.
De serie is dynamisch met mooie rustige momenten en leidt tot snelle resultaten bij regelmatige beoefening. Naast een positieve invloed op de hormoonspiegel, vermindert of elimineert het symptomen die gekoppeld zijn aan de menopauze.
Hormoon Yoga is aan te raden voor iedere vrouw in elke leeftijdsfase. Specifiek voor vrouwen met hormoongerelateerde klachten zoals ongemakken tijdens de overgang (opvliegers, stemmingswisselingen, slecht slapen), kinderwens, PCOS (polycysteus-ovariumsyndroom) of menstruatieproblemen. Ook na zwangerschap is Hormoon Yoga een goede ondersteuning om de hormoonhuishouding weer in balans te brengen.
 
Interesse?/Vragen?
rijks.hilde@gmail.com
 
Je leert de serie van bewegingen in een ontmoeting van 2x 3 uur en vervolgens komen we 1-2 x per maand samen voor herhaling/verdieping en delen van ervaringen.
In de overdracht van deze traditie leg ik zelf meer accent op ervaren en minder op het actief/Yang uitvoeren.
 

 
 
tijd/plaats/bijdrage wordt nog kenbaar gemaakt