"HYMNE L'AMOUR: LEGENDE VAN EDITH PIAF

 

 

De legende van straatmus
Edith Piaf


Waar  : Bergsken 2- Peer
Wanneer : Vrijdag 14 februari 2020 om 20:00
Deelnamebijdrage: € 15,00 met inbegrip van pauzeconsumptie.
 
Wat mag je verwachten ?
Edith Piaf: meer dan 100 jaar geleden geboren prikkelt haar naam nog steeds de verbeelding en de harten van heel veel mensen. Hoe komt dat?
Haar gestalte was klein , haar leven kort en haar amoureuze relaties talrijk. Haar leven begon op de straat maar ze werd een ster op het wereldtoneel. Toen ze stierf was ze pas 47 jaar, maar haar kaars had zo intens gebrand dat ze er dubbel zo oud uitzag.
Hoe zijn haar leven, carrière en zoektocht naar liefde verlopen? Hoe heeft ze deze grande dame de la chanson Française dat verwerkt en uitgezongen?
Peter Vereecke neemt je mee op een intrigerende en inspirerende kuier doorheen haar grote successen & drama's, vele tegenslagen en kleine mirakels. Meerdere van haar beste chansons passeren de revue met de prachtige Franstalige teksten erbij en waar nodig de Nederlandse vertaling.
Bereid je voor op een nostalgische, oorstrelende en hartverwarmende ervaring!

Wie is Peter Vereecke?
Geboren te  Sleidinge in '56 was hij eerst leraar Latijn, daarna verzekeringsagent en lange tijd socio-cultureel heel actief, en ook politiek o.a. als burgemeester van Evergem. Hij geeft graag én boeiend lezingen over muzikale onderwerpen of belangrijke thema's, waarbij jong en oud zijn persoonlijke aanpak waarderen evenals de balans tussen ernst én humor!
 
Inschrijving via:
project ‘de Opgang’  ria.geraerts@gmail.com     of

 Bee Inbetween   www.zijntussenin.be   rijks.hilde@gmail.comN EDITH PIAF